Variasi Tiket Keno – Cara Bermain Keno

keno

Ini adalah salah satu permainan loteri yang lebih popular sekarang. Terdapat sebilangan tiket keno jadi saya akan mendapatkannya.

• Keno Race Horse Ticket: setiap nombor yang anda tarik dikaitkan dengan perlumbaan kuda pada mega888 yang lalu. Yang perlu anda buat ialah menandakan nombor yang ingin anda mainkan dan anda akan dibayar berdasarkan berapa banyak nombor yang diambil.

• Tiket Keno King: dengan mega888 ini anda membulatkan nombor, nombor ini adalah raja. Ini boleh dipasangkan dengan nombor lain sehingga anda dapat membuat tiket langsung atau gabungan.

• Tiket kelas atas: tiket ini memberi anda nombor yang dilindungi dan dipadankan dengan banyak nombor lain. Ia menawarkan pembayaran yang lebih tinggi daripada keno bentuk lain dan mempunyai risiko yang lebih tinggi.

• 20 Tiket Spot: di sini anda boleh memilih 20 nombor dan peluang anda untuk menang adalah 18. Kemungkinan menang adalah kecil tetapi kerana anda dapat menandingi 4, 5 atau bahkan 6 nombor tanpa menang. Satu-satunya perkara yang baik adalah anda akan mendapat wang anda semula jika anda sepadan dengan nombor dan tidak menang.

• Tiket Over / Under: dengan tiket ini anda memilih nombor untuk separuh tiket, ia boleh naik atau turun, kiri atau kanan. Untuk menang, anda mesti memadankan sekurang-kurangnya 13 nombor. Semakin banyak nombor yang anda sepadan, semakin baik pembayarannya.

• Tiket Edges: ini serupa dengan yang di atas tetapi di sekitar tepi tiket ia memberi anda 32 pilihan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.